godmorgon!

Godmorgon världen! Har precis käkat lite frukost och ligger med datan i knät! ;) Älskar att ha laptop, så jävla praktiskt!
Idag händer ingenting, kanske bara chilla galet ? Är trött fortfarande, råååkade stanna uppe tills typ tolv igår hehe! Menmen, jag har sommarlov. Så väcker mina käääääära föräldrar mig med TV och frukost! Blää.
Ska typ lämna ett gameboyspel till finaste Anna, som snart åker bort man bara whaaaat?! Ingen verkar vara hemma när jag kommer hem juuee, ingen Åsa, ingen Alex, ingen Rebecca ingen Anna.... Bajs på er! Nu ska jag typ skriva lite, chilla. Puss&kyss

borta bra men hemma bäst.

ÄNTLIGEN HEMMA!

Nu ska jag börja blogga på allvar, dock kanske det inte slutar så bra med tanke på att det är sommarlov! Den här sommarn ska bli DEN BÄSTA :D Menmen, har laddat in bilder i datorn (wiiee!) och dom kommer väl upp en och en, två och två. Hihi!
Måste snart gå och lägga mig faktiskt, är sjukt trött... Inte så konstigt, man gick ju upp 05.30 inatt -.-'

Sååå, laddar upp typ två bilder, sen godnatt! Puss&kyss

sent.

för sent egentligen, men drar ut snart igen. är sjukt trött men kommer somna härinne! åker ändå i övermorgon/imorn. såååå. jaja, skriver hemma! puss&kyss

jajajaja


jag har bloggat galet mycket. oh ja. öh nej.

NU bloggar jag i alla fall! Sitter vid matbordet, det är liksom mat runt hela mig. Känner mig lite omringad. (nu tänkte jag på den där historian om sandkornen i öknen som kände sig omringade... haha.) Jag är ju störd. Jag tror jag börjar bli som Lina i Linas kvällsbok.... Inte bra! (hon är ju för fan helt störd...) Störd störd störd haha.

Ikväll blir det väl utgång tror jag, det brukar bli det. Synd bara att inte Loren är här, känns sjuuukt tomt! Rebecca vill att jag skriver om henne, så jag kan ju börja med att säga att jag inte ska gå ut ensam. Utan med bästa mongot bredvid mig. Haha. :)

Alltså jag VET nu helt säkert att jag och Rebecca är mongolider.
T.ex: Jag sitter vid datorn och kollar foton. Jag: jag orkar inte, hahaha, jag oooooorkar inte.
Rebecca, som börjar typ sjunga nån jävla sång: jag orkar inte med nåt sveek, JAG ORKAR INTE MED NÅT SVEEK!
Jag bara kollar på henne och tror att hon typ sjunger nån låt som redan finns. Men nej. Det visar sig att hon kommit på låten!

Tro mig, den fastnar skitlätt på hjärnan. Ska spela in och lägga upp på bloggen när jag kommer hem. Kommer bli kul. Nu blev det här ett sjuuukt långt inlägg. Jaja, good for ya.
Puss&kyss

tiieph.

goddag!

Sitter i spanien, i Rebeccas och Emmas hus och väntar på att dom ska klä på sig. Själv är man insmord & klar för att dra ner till stranden! Måste fixa till min rand på ryggen ;) den är sjuuukt konstig. Ajja, man har träffat lite roliga spanjorer, gangster/ketchup, typ nån adrian och wasaaabiii. haha, nejmen dom är skoj. Saknar alla i sverige grooovt bara :(
puss&kyss
(vet inte om jag kommer skriva så mycket, är ju hääär.)

woop woop spanien!

sitter i spanien & stör mig på emma bredvid mig. vi pallade inte vara på stranden för det var så sjuuuuukt varmt, så vi drog upp till huset istället :) ville typ bara säga att min rand är grym & att jag inte kommer uppdatera så bra, eftersom vi inte har så mycket tid till internet. Jaja, ikväll ska man träffa skitgulliga spanjorer, dock hade den snyggaste flickvän :s
puss&kyss, nu drar jag och blir bruuuuun

fést

hörs väl imorn eller nåt :) puss&kyss

en hel dag.

har varit i playa paraiso hela dagen nu! härligt! sol, bad & vad mer behövs? ååh så jäävla nice! :D in your face bitch !
puss&kyss
(tidsinställt som de andra 2)

landat!

rubriken säger allt, jag har landat! härligt! åååååååååh vad varmt och skönt, bara typ 2 timmar bilfärd kvar -.-'
puss&kyss
träffar snart denna människa! :D

på väg!

Det här är ett tidsinställt inlägg, så just nu sitter jag i mitt rum och skriver. När det här inlägget kommer upp sitter jag i taxin, helt exalterad och åker till arlanda! :D SPANIEN HERE I COME!
bild från landet. rebecca & moiii



Trött fast ändå inte.

Just nu ligger jag i min säng och jag kan typ inte få in i huvudet att jag åker inatt. Det här är mitt sista inlägg innan dom tidsinställda och det känns konstigt. Att åka ifrån sverige, ifrån allt. Men ändå skönt, träffar ju alla trevliga därnere :) Jag ska bli galet brun också! Jaja, allt löser sig. Ni får mina 4 inställda imorn. Puss&kyss sverige!

i wanna be a billionaire

Goddag!
Har varit och växlat till euro med mamma och pappa nu, och köpt lite mackor typ ;) Sen kom jag hem och har precis packat! Bara lite småsaker kvar dåråå, det packar man imorn. Fattar typ inte att imorn är jag i Spanien! Så jääävla härligt! Men måste typ upp 3 på morgonen imorn!
Snart ska jag träffa bestis festis så det här kanske blir sista eller näst sista innan spanien! kanske skriver i spanien också, men det är inte säkert. Ska göra 2 tidsinställda tills imorn bara ;) så får vi se efter det!
puss&kyss

what are words if you really don't mean them when you say them?

|| Jeansshorts - Zara || Skjorta - JC ||
lyssnar på chris medina - what are words.  Älskar den så jävla mycket och har lyssnat på den 1 gång. Åh ja är kär i den!
Anna & Alex är så jävla sega, vi pratade om att ses för 2 timmar sen?! Asså får DAMP
puss&kyss

lycklig

för det finns ingen mening i att gråta.

i'm feeling like a star, you can't stop my shine.

Snart bär det av till stan med Alex och Anna, ska kolla en tröja till Alex sen vet jag inte. Ska i alla fall bli skitkul! Är glad, och jag vet inte varför. Livet känns bara skönt!♥
IIIIH KÄNNS SOM OM JAG SVÄVAR BLAND MOLNEN

bäbävitalamm

Ni kanske undrar vad som hade hänt igår. Jag var sjukt ledsen, för en grej det är inget allvarligt eller alltså. Det har med kärlek och göra men pallar inte förklara allt. Är iaf inte så ledsen längre och ja, jag klarar mig.
Idag ska man väl träffa Alex & Anna, hoppas jag? För dom bitcharna svarar mig inte, & dissade mig igår haha ;) Nejmen vi tänkte typ sova över och mysa.
Imorn är sista dagen i Stockholm! I Sverige till och med. YEEEEEY fast det känns liksom lite tråkigt att lämna alla mina kompisar hemma. Jaja, dom får väl ha det bra i kylan härhemma :D Kan inte fatta att jag typ åker på onsdag klockan 6 på morgonen! Helt galet fan. då får man ju träffa Sally och RebeccaATT hahahahah.
Ska typ börja klä på mig och messa Anna nu &så. Puss&kyss
outfit igår... Ser typ tjock ut hahahah jag är tjock det är niiiicee
Bjuder på deeen

så dum.

åh jag är så dum. så helvetes dum. jag vet inte vad jag håller på med. jag vet inte. jag är så dum.

qattig

ssaaanntt.

Har varit en okej dag. Började med gråt, sen blev det skratt och sen fick jag shoppa :) Köpte ett par jeansshorts till spanien, väl behövda! 249;- på Zara, skitbra ju! Köpte dock de enda 38 (38??!!!!) som var kvar. Dom passade fan! Jag har typ 34?!
Jaja, det är lunch iaf. Ikväll händer det inget, BLEV JU DISSAD AV MINA BÄSTA VÄNINNOR?!! Nej skojar bara, men folk ring! Jag är heeelt ensam och efterbliven.
Ska typ sitta framför faceb nuu. puss&kyss

everybody hurts.

inga ord, absolut inga ord kommer ur min mun. det enda jag vet är att jag är ledsen. jag är så jävla ledsen att det blev såhär, men hellre nu än om en månad? jag åker nu, det vet du ju. du får chans att glömma allt. glömma vad som hände mellan oss. jag vet hur svårt det är att glömma, men det har inte gått så långt, det var därför jag fuckade upp det. fuckade upp ett till. förlåt mig. förlåt mig så jävla mycket för det här, jag mår också skit över dethär. men jag var tvungen. snälla du, förlåt mig.

Fest hos mange

Är med alex, sascha och kevin. Kevin är sötast! Alex är ju äntligen hemma, så det är kul! Måste gå och lägga mig direkt när jag kommer hem. Aja, tråkigt inlägg, från mobilen :) puss&kyss

ååååååååååh

MOT ATT TRÄFFA ALEX! NU FAAN SES VI BÄSTAVÄN!


.


killar, ta åt er.

1. Håll om henne runt midjan
2. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
3. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
4. Kyss henne långsamt
5. Krama henne mjukt
6. Håll om henne nära ditt bröst
7. Skratta med henne
8. Bjud ut henne någonstans
9. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
10. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
11. Lek med dina fingrar i hennes hår
12. Kyss henne då hon minst anar det
13. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
14. Berätta för henne hur vacker hon är
15. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
16. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
17. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
18. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
19. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
20. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
21. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
22. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
23. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
24. Tittar ni på filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
25. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
26. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
27. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
28. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
29. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
30. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
31. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
32. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
33. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!
1. Håll om henne runt midjan
2. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
3. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
4. Kyss henne långsamt
5. Krama henne mjukt
6. Håll om henne nära ditt bröst
7. Skratta med henne
8. Bjud ut henne någonstans
9. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
10. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
11. Lek med dina fingrar i hennes hår
12. Kyss henne då hon minst anar det
13. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
14. Berätta för henne hur vacker hon är
15. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
16. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
17. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon
förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
18. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
19. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
20. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
21. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
22. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
23. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
24. Tittar ni på filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
25. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
26. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
27. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
28. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
29. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
30. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
31. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
32. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
33. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

SERIÖST, det här är så sjukt sant. Såg den här på käre Beccsons blogg! Så ja, vad säger man? Killar, ta åt er för då gör ni en tjej riktigt glad.

play no games

kommer ihåg kvällen, saknar fan den. saknar dig

saknar fan alla tider då allt var så jävla lätt. då jag visste att jag älskade dig och ingen annan. då jag inte ens tänkte på någon annan, inte ens ägnade någon tid åt en annan kille. jag visste att du var den som jag ville ha och jag tittade bara åt dig. jag ville bara att du skulle hålla om mig när jag grät, bara att du skulle torka mina tårar. jag skulle fan dö för dig. men nu vet jag fan inte längre. allt har blivit så svårt mellan oss, mellan mig och alla andra. mellan oss var det bara lätt, inget annat. inga problem. nu är jag så osäker, för det känns inte så bra som med dig och jag blir bara skuldmedveten. jag kunde ligga och tänka på dig och bara känns lycka.
jag ger vadsomhelst för att få tillbaka det vi hade. jag ger vadsomhelst för att se ditt leende till mig.
jag ljuger för mig själv. det måste få ett slut.
puss&kyss

fett eller bebis?

HAHAHAH JAG OCH REBECCA TYP DÖR AV GARV HAHAHA! humor på hög nivå!
kolla speciellt in : 3.05 och vidare haha. Men kolla på alla delarna så jäävla roliga!

har fixat till lite mer!

Godmorgon!
nu tar det jättejättelång tid att ladda bloggen, men den blev fin! tycker jag iaf! tyck till! :)
Säg också till om det är något jag verkligen missat ;)
Idag fyller världens bästa mamma år, gav henne ett armband och lite checkar! Hoppas att hon blev glad. ♥
Hon och pappa ska åka nånstans och typ shoppa en present till mamma, så jag blir väl kvar här. Antar jag.
Imorn åker Rebecca & Sally till Spanien! :( och jag åker inte förrän på onsdag! Menmen, det är heeeelt lugnt.
Ska typ kolla centralskolan nu! haha.
bjuuuder på den.

känns som hela natten...

har jobbat galet med bloggens HTML koder, och det blev ganska bra? Vad tycker ni? Nytt, gulligt kommentarsfält så sätt igång att kommentera! ;)
ska bara sova nu. puss&Kyss
haha...

sånthär gör mig glaad!

Jag blir verkligen jätteglad för sånt här! Alltså hon gjorde ett helt inlägg bara till mig! Hela min kväll upplyst!
(tryck på bilden så ser ni hennes jättefina och enligt mig skitbra blogg!)
puss&kyss

krossad spegel, men i skärvan finns leendet.

u smile, i smile.

ALEX ÄR HEMMA FRÅN THAILANDET! GALET BRUN OCKSÅ ÄLSKLINGEN ÄR HEMMMMAAAAA.
Sitter framför datan nu (neheee?) och chillar galet! Om 3 dagar ... SPANIEEEN är ett land där man dansar tango! Är skiiiitglad ska bara åka dit och äga hela stället bräh. Nejmen serilöst, är sjuuukt taggad just nu!
Meen, mina tankar maler lite i huvudet... Får rensa tankarna på nåt sätt. Ska bara chilla nu, chatta lite med bästavän Aleeexxx ♥

puss&kyss

I wish we had another place

Åker hem nu, med tre nya skor som man fick av deras gulliga moster, skitgulligt! Nu ska jag typ bara komma hem, får se om jag sätter på datorn då. Annars ska jag bara sova, imorn fyller bästa mamma år! Har köpt en liten present! (Till mig också ;))

Mjaoo

Sitter i bilen med familjen santos, deras katt är med också. Tycker riktigt synd om den faktiskt, den mjaoar hela tiden :( jaja, skriver sen för jag orkar inte göra det mer nu. Puss&kyss

bloglovin!

har precis fixat bloglovin till min blogg nu! känns skönt. :) snart ska man dra till nacka forum med bästavän Rebecca, sen drar vi t Strängnäs. Det blir nice! Bloggar från mobilen sen, för jag vet faktiskt inte närjag kommer hem. Inga bilder från mobilen, mms grejen funkar inte :o jaja, ni får klara er! puss&kyss


Blev inte så...

Det blev inte som jag hade tänkt med bloggandet. Orkade helt enkelt inte sätta på datorn. Natti natti för mig nu, puss&kyss

Påväg hem

Är på väg hem från emil nu, känns skittrist att redan åka hem... Vi har typ kollat på the mist men jag kunde inte riktigt koncentrera mig på den ;) Är väl hemma typ nångång vid tjugo över sex runt där, så vi hörs ikv. Puss&kyss

På tuben

Är på tuben mot hässelby och emil nu, lite läskigt med blackeberg... Men aja, vi hörs när jag kommer hem ikv. Puss &kyss

...

osminkad på båda, men så blev det med ögonbrynen och ögonfransarna som inte syns särskilt mycket just nu.

PUSS&KYSS

HISS/DISS?!

dessies låt "whatcha got".

Jag ääälskar Dessies blogg och jag tycker faktiskt hon har lyckats mer än Kissie. Det står under videon på YouTube att alla ska "dislikea" och hata låten, vilket jag tycker är så jävla dåligt. Hon är 16/17 år herregud, hon gör redan typ lika bra låtar som Britney Spears (jag gillar BS och hennes  låtar, antyder inget.) Visst det kanske inte var vääärldens bästa låt och hon kanske inte har värsta talangen på att sjunga, men dåligt är de fan inte.
Vad ger folk rätt att säga "hata den här" och "ogilla den" bara för att det är Dessie som sjunger? Fy fan vad dålig stil. Så jag skrev en kommentar om vad jag tyckte, nu får folk säga vad dom vill men det är vad jag tycker i alla fall! :) vi hörs senare. puss&kyss

running.

arab haha.

Har precis duschat, kom hem från att ha färgat ögonbryn + fransar och åt. Sen skulle jag ha träffat Kevin och Anna men jag blev lite lack (aa inte på dom men iaf) så jag drog och sprang! Asnice var det, och jag känner mig rätt mycket gladare nu! Så jävla skönt. Har bestämt att jag ska springa minst EN gång till innan spanien. Det blir awesome!
Ska kolla tv nu med moder! Imorn ska man hem till Emil & mysa i Hässelby :) puss&kyss

hhemmaa

haha, bildbrist

jag orkar inte skriva, så satans varmt! men sitter med anna i mitt rum nu iaf, ska typ färga ögonbrynen + fransar snart. puss&kyss

vaken!

Godmorgon vänner!

Vaknade typ elva, gick upp & duschade och sitter nu här i soffan med MTV framfö mig. Härlig morgon! ;)
Är bra väder också, jag är lycklig med minnen från igår och jag mår ASGRYMT! Saknar **** lite bara, buhuhu :(
Men jaja, ska äta snart, sen ska jag träffa Anna i södra vid två! Så vi ska typ snacka och mysa lite ute i det härliga vädret. (dock har jag mount everest på läppen, någon som vet något finnmedel som är bra?!)
jaja, livet är som en brustablett, det löser sig! haha...
Ska börja göra mat nu, är skiiiiithungrig! Om två dagar kommer Alex! Goooosh! Om en vecka åker jag! :D

puss&kyss

bild från några dagar sen

Kan inte sova.

För mycket som snurrar i huvudet, jag vet inte vad jag ska göra för jag kan inte sova nu även fast jag är dödstrött! Åh nu somnar jag snart, skönt. Puss&kyss

fan klar nu.

:)

fixat allt som ska fixas idag.

har fixat till min header nu, och den blev asbra tycker jag! har fixat lite med bodyn också, men det är småskit. nu ska jag sova, träffa annzo imorn! puss&kyss

hihi, fett ballt.

blandade alla bilder, fett ballt ja0

i'm back bitch!


true.

Idag har jag varit lite med Rebecca på morgonen, vi kollade på Australias next topmodel, haha wannabe :)
Sen mötte jag upp Emil vid Zinken och vi taggade hem t mig :) Kollade typ på Pirates of the Carribean, och myste galet! Är skitlycklig nu, men orkar inte ta upp det här&nu. ÄR SOM EN LITEN APA, hade lust att skutta efter att jag hade lämnat Emil vid tuben!
Jag pallar inte heller nämna allt som jag och Emil gjorde, men han käkade lite hos mig, imponerade på mina föräldrar & jag råkade ta bort min JB-lista från Spotify! Skit, nu måste jag göra en ny juu :(
Nu ska jag typ chilla, fixa lite mera här i bloggen, det här ska bli bra mina vänner! Puss&kyss

fixfix

ska börja fixa till min blogg så den blir übersnygg! ska typ fixa allt nu, seriöst pallar inte med den här designen och allt. Ska fixa allt, det blir väl klart nångång nästa år menn....
NU blirre fiiixx! puss&kyss

ja, jag var arg.

jag var lite arg på min mamma för hon var lite jobbig & nu är jag halvirriterad på min padre som ska förstöra allt...
Jaja.
Idag har man hängt med Sally & Rebecca + lite ungar ;) Vi va på biblioteket och typ chillade, sen drog vi till götgatsbacken och flummade! AA sen kom de några killar och fråga om vi ville vara med i typ en reklamfilm, så vi sa ja, och vi fick godis och en biocheck! Asnice :)
Sitter i min "onepiece" och får ångest över hur mycket jag ska läsa i sommar.... Jaja, det löser sig! puss&kyss
och blogg.se vill inte ladda upp mina bilder -,- fuck it

sgdjhfgdhjhj

rubriken säger allt. skitkuk

godnatt sverige.

ska titta på film med mami nu, sen sover jag sött ♥ dröm sött puss&kyss

tumblr ?!

någon som vet hur man gör? tacksam för svar!

funderar på att skaffa en ny header, men ska jag det?

fuck blogg.se, i'm going to hogwarts!
cpmongot vägrar att ladda upp mina bilder....

jag kan inte prata med dig när du tittar bort.


längesen.

jag minns bara massa gammal skit när jag ser bilder, minns känslan exakt. usch&fy.

sitter hos rebecca nu, hon spelar baby introt på min gitarr fast aa nu gick hon och åt :P
har varit i nacka forum hela dagen, köpte ett armband & skor. asfina !

jag kommer inte ihåg allt jag skrivit, det enda jag kommer ihåg är att jag var kär.

du kommer aldrig bli äkta hur du än försöker.

ligger och porrar mig i min onepiece-kopia! vet att de är varmt men jag är kall.

har varit i stan med mami, rebecca, emma och maria idag & köpt lite saker bla den ovan :D
ska ha middag med dom snart så ska börja fixxaa maaaj. puss&kyss

problem.

Herregud.

Jag vet inte, jag glider i nåt slags mellanläge mellan lycklig och inte. Jag vet inte vad jag gör, gör inget helhjärtat just nu och jag vet inte vad som händer med mig. Jag försöker att vara mig själv, men det är så jävla svårt när man inte vet vem man är. Jag vet inte vem jag är, det enda jag vet är att jag är din. Det kommer tillbaka, jag vet det, och jag kan inte stoppa det. En längtan att älska dig kommer tillbaka och jag vill inte samtidigt som att jag vill ha dig som min. Jag vet inte om jag älskar dig men kraften finns där och jag rycker till när jag hör ditt namn, ser ditt namn på startsidan. Fan, jag försöker kämpa för nåt men lyckas inte. I dina ögon är jag ingen. Man älskar dom som ignorerar oss och ignorerar dom som älskar oss. Förlåt mig, alla dom som jag dissat, förstört för. Jag är fast i ett läge som jag bara vill få bort. Jag vill ha en paus från mitt liv, bara ligga och slöa, bara stänga av mobilen och datorn i flera dagar, tänka över allt som jag gör. Kommer aldrig lyckas hålla mig borta helt, det går bara inte. Börjar se ditt namn i sökrutan alltför ofta, lovar att inte göra det men det gör jag ändå när det kommer till kritan. You're never over. Jag vill bara vara din, i evighet, vill kyssa dina vackra läppar och höra din röst, ditt skratt. Dina roliga kommentarer som är så töntiga så man bara vill dö. Vill ha dina klockrena sms i min mobil, få ett leende på läpparna när du skriver att jag är finast. Jag vill höra dig viska jag älskar dig, känna ditt hjärta banka i samma takt som mitt. Jag skulle göra allt för dig, ta en kula för dig.
* utan dig fryser jag. *

ska kolla baksmällan nu, sen lägga mig. stängt av mobilen så det finns inget sätt att nå mig. puss&kyss

RSS 2.0
kommentera så blir jag galet glad! puss :*