besviken på mig själv.

jag är besviken på mig själv och att jag ångrar allt jag gör direkt efter jag gjort dom. varför kan jag inte bara tänka innan för att sluta ställa till med problem? mitt liv är en skithög, men jag gör det inte direkt bättre, jag gör det bara sämre med allt jag gör. jag ska fan lova mig själv att ändra på mig, för min egen och alla andras skull. och jag är inte ironisk, jag menar det.
jag lovar att bättra mig, att tänka innan jag handlar och hålla det som behöver hållas inne inom mig. jag lovar också att bli en bättre människa, att göra mitt liv gladare och att inte klaga så mycket. det tredje jag lovar är att leva mitt liv på ett bra sätt, att bli sundare mot mig själv och alla andra och att sluta bete mig som skit mot vissa människor. jag ska inte ljuga och jag ska inte hamna i situationer där jag måste ljuga. sanningen segrar, som man brukar säga.

så nu har jag skrivit det, ska skriva det i mobilen också så att jag kommer ihåg det varje dag. ska skriva upp det i handen fan.
så cool. favorit i repris : hur kan du hata mig när du inte har prövat att älska mig?

idag är ingen vanlig dag *arg*

HAHAHAH !
Måste skynda mig galet mycket, men ja ni får ett inlägg :) ska t skolan snaaaaart.
osminkad! tröja - jc tror jag....

sover naken.

ja förlåt för mitt lilla fina beteende förut, mår bättre nu har gråtit oavbrutet i en timme eller mer. nu ska jag sova naken, TJA

vill inget hellre än att dö

jag vill bort härifrån. bort från denna jävla fittvärld med olycklig kärlek och problem, fittfamilj och press. skolan tar död på mig och jag är kär i fel kille. fan ingen älskar mig påriktigt, vill bara bort och flyga bland molnen.
fuck livet tillsvidare, har inte varit glad på hur länge som helst. senaste gången minns jag inte ens. inte som jag var riktigt jävla glad, med ett ofejkat leende på läpparna. nu rinner tårarna som blod och fan jag vill bara slå i huvudet och glömma allt. säg att jag gör mig till ett offer, men det har inte runnit tårar på mina kinder under hela den tiden jag försökt vara stark. jag har inte ödslat min tid åt att gråta, har försökt mig på ett leende och funnit att det funkat. nu funkar det inte längre och jag mår sämre än jag någonsin gjort.
när tårarna tar slut ska jag kämpa, men inte nu, inte ikväll. för lyckan i mitt liv har jag glidit ifrån, som sofijah sjunger. lyckan och ljuset i mitt liv var du, men fan inte nu längre, för du har glömt bort alla sms, alla tider, hela förra sommarn... jag saknar de men inte dig, eller jo. men inte så som jag gjort.
jag famlar i mörker än en gång, och jag vet inte nästa gång jag hittar ljuset. kanske kan det bli förr, kanske senare. alla andra har sitt happy ending men fan jag hittar inte rätt plats, inte vart jag vill vara.
man måste vara stark och klara allt på egen hand, allt med skolan, kompisar, familj och killar. men det är inte så jävla lätt när allt bara går skit.

jag vill fucka till ditt vackra ansikte så det syns.

killar är problem, dom skapar det inte bara dom ÄR. och att komma över dom är ett helvete. puss&godnatt.

och dina ord i natten är det enda som går in.

kunde dom också göra så, bara lämna allt och gå?

trust me, you're never over.

jaha, har inte skrivit. vet inte heller varför, men saknar bloggen. folk får ju läsa om dom så vill, men fan jag skiter i det just nu. måste bara fokusera på en sak, skolan. och ja, jag få väl vara en "pluggis" då, men ledsen, jag struntar blankt i (vad du har på dig för jävla klääeeder) vad folk tycker om mig. skitsamma.
prinsessan herself, Alexandra, fyllde år idag och om jag var hon så skulle jag vara ganska nöjd med min födelsedag! Jooo då, själv så fyller man år på juldagen, nice med familjen. aa eller inte.
nu är jag trött, ska upp sjuu imorn så vi hööörs brooor! puss

omogen

jag är omogen, men hur jävla mogen måste man vara när man är femton år?

blond igen.

jaa, nu är man blond igen. inte så stor skillnad från förut, men jaja.
puss/s

färgar håret!

som förra sommaren så ska jag nog bli blond. Innerst inne är jag ju faktiskt en liten blondie. Ingen brunett. Så nu färgar jag blont igen, hoppas på mer lycka. BLOND är lycka för mig hihi! Aa, så nu blir det blond.
förra sommarn, disaster.

ryser när jag hör ditt namn, de bara e så.

har varit på landet med mickan hela helgen, fett med drag...? not. inte en själv, jaja.
idag har jag shoppat lite med mamma, hon betalar ju så det är grymt :D pallar inte ta bilder men dom kanske kommer upp sen :)  ska käka snart, puss /s

packeee

måste packa, är med rebecca och lyssnar på sofijah, haha. snart ska vi träffa lollo mickan och massa andra, puss /s

starkare

CHACHA BLOGGEN

Gick inteoch lade mig sååå sent och man tänker efter, är pigg & glad nu! Idag blir det pride igen med Lovisa :) Såå måste börja fixa mig faktiskt, ser ut som en zombie ;)
Jaja, bästavän är hemma bara typ 20 meter  ifrån mig wiie. Eller jaa min äldsta bästavän eller hur jag ska säga !
Ska sminka mig & äta nu, vi hööörs senare puss /s
vilken av dom här som profilbild ?! kan inte bestämma mig

'

Många säger att det är patetiskt att min bästavän är yngre än mig, två år faktiskt, och att folk skrattar hör till vardag.
Men många av dom har inte fattat att hon är en ängel. Jag älskar dig enormt och du förstår inte hur härligt de är att höra din röst och ditt skratt, se in i dina ögon närsomhelst. När jag är ledsen - finns du där och stöttar mig. När jag är glad - ler du med mig. När jag är flummig - flummar du med mig. Men framför allt när jag inte är med dig - så finns du ändå där på min axel och ler. Du är en sån som man bär med sig hela livet utan att tröttna. Först nu har jag fattat hur sjukt underbar du är, för nu har både ditt och mitt liv blivit på allvar, och vi behöver varann.
Känns så sjukt tryggt att bara veta att du är där när jag behöver dig. Jag älskar dig för att du lyssnar på mig, får mig att glömma och för att du kramar så mjukt och underbart när man behöver de. Och alla minnen, vi ska inte ens snacka om alla.
När vi hade skiiitbråttom till sportscamp och glömde ställa in smöret och din mamma blev skitsur, när vi åt sushi hemma hos dig och spillde soja över soffdynan i köket så det inte skulle synas haha. När du sov över hos mig första gången och vi räknade pappas svordomar... Jag älskar dig igår, jag älskar dig idag och jag älskar dig imorn. Bästavän, alltid vi två. ♥
singel och sökande, såå jävla minnen.

baby på stranden ? ja tack.


mongo 4-life!

puss /s

snart sova

eftersom mina föräldrar är lite konstiga men roliga så måste jag snart gå och lägga mig. haha, klockan är typ halv elva? :D går typ och lägger mig såhär när jag ska upp till skolan...
jaja, det är lugnt, äter massa gooodis nu och läsk så det blir ändå svårt att somna :)
är tråkig nu, socker chooock! vi hörs imorn, puss /s
marabou med bubblor, MUMS!

kollar bilder & käkar tårta

ååh jag är en liten chockis, ääääälskar tårta.. ni kanske ska få lite sanningar om mig sen? ihih! nu ska jag mysa med spanienbilder och tårta! puss /s

in a happyland.

CHACHA BLOGGEN!

Tänkte kanske videoblogga, vad tycks? KOMMENTERA MERA FIFAN
jaja, har hängt med saschii , lovisa idag på pride i kungsan, det var nice man fick typ massa kondomer och annat skit haha! nu äre typ middag med mamma pappa mormor och morfar lite tråkigt menmen :) min papi fyller ju år såå man får ju offra sig lite ;)
lyssnar på gamla låtar, härligt! haha, asså älskar gamla låtar juu! jaja, ska vara lite social mot familjen! puss /s
jag älskar dig för vem du är, inte för den mask du bär.

orkar inte sova

är uppe ett tag till hihi men snart sov, så vi hörs imorn... blev en annan bild! puss /s
blev denna!

gonatt

säger nog gonatt nu iaf, är ganska trött när allt kommer omkring. borde inte gå och lägga mig försent, och det händer ändå inget nu. så jag sover!
vi hörs imorn mina små älsklingar! pusspuss /s
det här ska bli ny profilbild, sååå vilken va finast?

SAKNAR PA

Fy fan vad jag saknar pea!

Är inne på ls8 och det är likt, men asså pea... :( SAKNAR som faan!
Ska kanske sova snart fast vet inte, inget händer typ ... jaja, hörs senare. puss /s

ls8 - drygt?

jag typ loggar in på min lunarstormgrej, och jag skriver i wallen för jag har skiiiittråkigt. det första man får är en skitbitchig kommentar fast man drev! och sen får man inget foto validerat... taskigt.
bilden = inte okej ? :s

fly away

Hej på er!

lyssnar på massa gamla sofijah-låtar och minns de tiderna då man lyssnade som faan på henne. fyfan, jag vet fan inte hur jag mår heller. visst, glad är man. eller inte just nu. men alltså jag mår ju bra och har kul, men känner fan att det är nåt som saknas.
herregud, saknar fan mina fjorretider lite, var skitglad som blond och som fjortis, vill tillbaks dit nu! och alltså det känns som ingen är riktigt glad i domhära tiderna. kommer alltid vara kvar i förra året för det hände så sjukt mycket, och jag vill aldrig iväg därifrån. men jag måste släppa allt nu, bara leva i nuet. men det är så jävla svårt, har tappat min ängel, det är fan sant.
jaja, släpper det nu. har precis noppat ögonbrynen, tagit bort sminket och smörjt in mig, lite halv fräscht. om typ 20 dagar börjar skolan och jag är fan lite taggad.... alltså inte på skolan såklart men aa allt annat, nian.
jaja, vi hörs senare för jag ska lyssna vidare!
puss /s

RSS 2.0
kommentera så blir jag galet glad! puss :*